Kako čudež?

Življenje je zelo preprosto.

Ne verjameš?

 

Vsako stvar, ampak res čisto vsako stvar,  ki se odvija lahko zaključiš samo na tri načine.

2

Prvi način je, da zaključiš tako, da si ti zadovoljen in ti je za druge vseeno.

Drugi način je, da zaključiš tako, da so drugi zadovoljni in pozabiš nase.

 

Ta dva sta, na žalost, trenutno na Zemlji uporabljena največkrat.

Obstaja pa še tretji.

 

In to je seveda tak, da vsako, še tako nepomembno stvar, zaključiš tako, da smo zadovoljni vsi..se pravi ti in vsi vpleteni v to situacijo.

Saj sem rekla, da je življenje preprosto. 🙂

Če bi se ta trenutek vsi odločili in začeli prakticirati tretjo možnost, bi v zelo kratkem času vzpostavili raj na Zemlji.

Zaenkrat te možnosti še nimamo, imamo pa eno drugo. Ljudje, ki velikokrat stvari zaključijo na prvi način, ne vidijo da bi bilo potrebno karkoli spremeniti in tudi nimajo želje po spremembi.

Zato prideš na vrsto ti, ki to bereš. Verjamem, da vse prevečkrat zaključiš na drugi način in zato si ti ključ do velikih sprememb na tem planetu. Zakaj?

Ker ti je mar za druge, ker je v tebi moč, da odpustiš vsem, ki so te prizadeli in začneš živeti sebe. To pomeni, da se postaviš zase na tak način, da še vedno spoštuješ tudi druge. Verjemi, da vedno, vedno obstaja tudi taka rešitev. Če se seveda odločimo, da bomo našli tako. 🙂

Ti, dragi bralec/-ka si ključ do sprememb na tem planetu.

Zakaj? Ker je v tebi res velika moč, katere se še ne zavedaš.

Ko za vsako stvar začneš iskati tretjo možnost, da bomo vsi zadovoljni, se odpre neskončno veliko možnosti. Prav neverjetno je. Neštetokrat preverjetno v praksi. Življenje resnično postane čudež. Vse kar se zgodi, dobro in slabo, je nov čudež, ki ti odkrije neverjetne stvari o tebi, ljudeh okoli tebe, o svetu, o Bogu.

Tudi tvoje življenje lahko postane čudež.  In veš kaj se bo zgodilo? Tudi drugi ljudje okoli tebe se bodo začeli spreminjati s teboj. Ali že čutiš verižno reakcijo? 🙂

Začni zdaj!