Kontakt

Moje ime je Marta. Mentorica lahkotnega in spoštljivega spreminjanja.

 

Stopite v svet sprememb, ki bo v vaše življenje prinesel lahkotnost in spoštovanje.

OMREMA, Marta Okorn
Luče 48a, 1290 Grosuplje

Pokličite me: 031 235 931
Pišite mi: marta@omrema.si

Ime OMREMA je izbrano z namenom.
Kratica OM predstavlja prve črke mojega imena in priimka in tudi prve črke imena in priimka mojega moža. Ime se nadaljuje z RE, kar sta začetni črki imena moje hčerke Rebeke in MA sta začetni črki imena mojega sina Marcela.  Predstavlja družino kot temeljno celico odnosov.

Beseda OM pa ima še veliko večji pomen kot samo to. OM naj bi bil prvotni oziroma primarni zvok vesolja in naj bi preganjal zemeljske misli. Ponazarja našo povezavo z Bogom. Celota z znakom neskončnosti pa dodaja zraven še kreativnost. Hvaležna sem, da sem lahko sestavila to močno in celovito besedo.

Podatki za nakazilo:
IBAN SI56 0202 2009 0544 319
Okorn Matej s.p.
Luče 48a
1290 Grosuplje
V namen napišite: vaš ime in priimek

Kontaktirate me lahko tudi preko obrazca

Mnenja strank

Sebastijan

Če se ti kaj podre v življenju ali nisi zadovoljen s tem, kar imaš oziroma nisi zadovoljen kako živiš, potem se v svojem življenju nisi naučil živeti, kot bi hotel oziroma kot ti pripada. Pravzaprav to, kako živeti podedujemo od svojih staršev. No, če hočeš to spremeniti, potem moraš poiskati pomoč, trenerja, učitelja, da ti odpre obzorje in da se premakneš iz svojih življenskih tirnic, ki te ne vodijo nikamor in te samo dušijo. Jaz sem se na teh coachingih naučil preskok, kako dvignem svojo energijo. Prestopil sem na drug nivo, v katerem se veliko bolje počutim. Zaradi tega sem postal uspešnejši in imam rad sebe in svoje bližnje.

Sabina

Coaching  je meni osebno dal predvsem to, da zdaj prepoznam svoje destruktivne načine razmišljanja in jih postopoma, vendar zanesljivo spreminjam. Zavedam se svojih dejanj, svojih misli in svojega življenja bolj kot kadarkoli prej in vem tudi, da imam moč, da spremenim svoje življenje v življenje, ki si ga želim in ob tem postanem tudi uravnovešena in uspešnejša ženska.