O meni

Marta OkornSem Marta. Moja največja želja je bila, da spremenim sebe in potem pomagam tudi drugim. Udeležila sem se na desetine seminarjev, delavnic, študirala knjige, tehnike in načine, da bo moj coaching res celovit. Našla sem mentorja Blaža Sajovica, ki me je učil o osebni rasti, poslu, zdravju, odnosih, duhovnosti. Res me je zanimalo vse in vse sem želela učiti naprej.

Blažev mentor je bil Saša Ignjatović. Vse znanje, ki nam ga je predajal je bilo res vrhunsko. Po poti razvoja ne poškoduj nobene duše, je bilo glavno vodilo. Ali ne zajameš s tem vsega?

Saša Ignjatović nam je  leta 2015 ponudil možnost zaslužka. On ima že zaključen posel, mi njemu posodimo denar, ki ga bo imel samo na svojem osebnem računu in bo služil izključno kot garancija. V najslabšem primeru dobimo nazaj glavnico in to je to. Popolnoma netvegano. Zdelo se nam je zelo egoistično, če ne bi o tem povedali še komu.

Leta kasneje se je izkazalo, da je bila vse to laž. Vsako znanje postane grozljivka, če z njim manipularaš. Ta laž in vsa nadaljna manipulacija s strani Saše Ignjatovića je pahnila v finančno stisko na stotine ljudi. Če bi takoj priznal svojo napako, prevzel svojo odgovornost in nas prosil za sodelovanje pa bi to definitivno rešili v parih mesecih.

Postalo mi je jasno, zakaj je potrebna ta zgodba. Da se iz nje vsi skupaj naučimo, kam pripelje laž enega samega človeka. Če sešteješ vse laži in manipulacije, ki se trenutno odvijajo na tem planetu pa ti bo hitro jasno zakaj nas je tudi narava začela siliti v konkretne spremembe.

Zgodba še ni zaključena. Še vedno je na stotine ljudi v težavah. Če se ne odziva na naše prošnje sodelovanja, moramo očitno stvar razširiti.

Ali od svojih bližnjih še vedno toleriraš ignoriranje, kršenje spoštovanja in dogovora?

Jaz bom temu naredila konec, pa ti?

Z ljubeznijo,
Marta