Vprašalnik za lahkotnost in spoštovanje

Vprašalnik je narejen z namenom, da ti pomaga. Če si popolnoma zadovoljen/-a s svojim življenjem, potem ga ne potrebuješ.

Če pa obstaja kakršnakoli stvar, ki bi jo rad/-a spremenil/-a, ti bo ta vprašalnik pri tem zagotovo pomagal.

Vsak izmed nas je unikatna oseba in zato so odgovori za vsakega drugačni! Če imaš jasne odgovore, bo v tvojem življenju veliko več miru, spoštovanja in sreče.

Strinjam se, da bodo podatki uporabljeni z namenom pošiljanja občasnih sporočil s koristno vsebino in navodili, kako spoznati samega sebe.

Vse v življenju se zgodi z razlogom. Namesto nemoči lahko izbereš radovednost, zakaj se je nekaj zgodilo.

Z uporabo vprašalnika lahko zelo dobro spoznaš samega/-o sebe in vzameš življenje v SVOJE roke. Če stvari ne prepuščaš naključju, bo tvoje življenje točno tako, kot si ga želiš.

Mnenja strank

Sebastijan

Če se ti kaj podre v življenju ali nisi zadovoljen s tem, kar imaš oziroma nisi zadovoljen kako živiš, potem se v svojem življenju nisi naučil živeti, kot bi hotel oziroma kot ti pripada. Pravzaprav to, kako živeti podedujemo od svojih staršev. No, če hočeš to spremeniti, potem moraš poiskati pomoč, trenerja, učitelja, da ti odpre obzorje in da se premekneš iz svojih življenskih tirnic, ki te ne vodijo nikamor in te samo dušijo. Jaz sem se na teh coachingih naučil preskok, kako dvignem svojo energijo. Prestopil sem na drug nivo, v katerem se veliko bolje počutim. Zaradi tega sem postal uspešnejši in imam rad sebe in svoje bližnje.

Sabina

Coaching je meni osebno dal predvsem to, da zdaj prepoznam svoje destruktivne načine razmišljanja in jih postopoma, vendar zanesljivo spreminjam. Zavedam se svojih dejanj, svojih misli in svojega življenja bolj kot kadarkoli prej in vem tudi, da imam moč, da spremenim svoje življenje v življenje, ki si ga želim in ob tem postanem tudi uravnovešena in uspešnejša ženska.